Integritetspolicy | Cookie Policy | info@alfa.se | 08-30 54 56 |

Båtkapell

Skräddarsydda båtkapell utefter dina mått och önskemål

Kontakta oss för en offert

Söker du ett båtkapell som passar just din båt och dina önskemål? Vi tillverkar skräddarsydda kapell utefter dina mått och önskemål. Vi har även  fabrikstillverkade kapell till både motorbåt, segelbåt, biminitoppar, flybridgekapell, supstugor m.m. Är du dessutom trött på det underhåll som tillkommer båtägandet så erbjuder vi tjänster som reparation och kapelltvätt.

Skräddarsytt båtkapell

Vi erbjuder skräddarsydda båtkapell helt anpassade efter just din båt. För bästa resultat och passform måttar vi din båt för att du skall få ett färdigt passande kapell vid leverans.

Vi använder oss i första hand av Sunbrella plus, men erbjuder även flera andra alternativ.

Fabrikstillverkade kapell

Om du har en lite nyare serietillverkad båt av vanligare modell, så finns det ofta fabrikstillverkade kapell. Detta alternativ är lite billigare än ett skräddarsytt kapell men innebär att man kan behöva passa in kapellet på båten och slå i öljetter eller knappar själv.

Läs mer om fabrikstillverkade kapell

Kapellbågar

Vi tillverkar kapellbågar i aluminium med måtten 18mm, 22mm och 25mm. Rostfritt 25mm men erbjuder även ett stort sortiment av beslag i vår butik.

Läs mer om kapellbågar

Hamnkapell

Är du inte ute efter ett stort kapell utan bara ett skydd för sittbrunn eller flybridgekapell? Vill du ha ett effektivt men enkelt alternativ för att skydda båten från smuts och regn som dessutom går snabbt att montera? Då är ett hamnkapell något för dig!

Ett hamnkapell är ett effektivt kapell som skyddar båten när den ligger i hamn genom att avvisa smuts och vatten. Kapellet går enkelt att montera av och på och vika ihop efter användning.

Läs mer om hamnkapell

Reparation & kapelltvätt

Vi vet att kapell kan slitas och behöva tvättas efter en båtsäsong och har därför utvecklat en tjänst som ombesörjer tvätt och impregnering av kapell och dynor.

Vi erbjuder även reparationer av kapell med alltifrån byte av några rutor eller blixtlås, till större reparationer.

Läs mer om tvätt & reparation

 

ALFA Bil & Båt Sadelmakeri

Besök oss

Alfa Bilklädsel AB
Sankt Göransgatan 80
112 38 Stockholm

Kontakt oss

Våra öppettider

Måndag – Torsdag: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 14:30
Lördag & Söndag: Stängt
Lunch mellan 11.00 – 11.30