Integritetspolicy | Cookie Policy | info@alfa.se | 08-30 54 56 |

Bäddmadrasser

Tillverkning av bäddmadrasser till din båt

Kontakta oss för en offert

Ligger du illa och sover dåligt på nätterna och kanske har ont i kroppen på morgonen när du vaknar? Är det svårt och tidskrävande att bädda på morgonen? Det finns inget som säger att du inte kan sova riktigt bekvämt även på en båt. Vi specialtillverkar bäddmadrasser efter dina önskemål för att passa både din båt samt din fysik.

En bekväm bäddmadrass för din båt

Med vår tillverkning av bäddmadrasser kan du finna lösningen på dina problem. En bäddmadrass kan fylla flera funktioner där du inte enbart ligger bekvämare utan även får det enklare att bädda på morgonen och på ett enkelt sätt kan ta bort bäddningen genom att rulla ihop bäddmadrassen tillsammans med täcke och lägga åt sidan. Vi specialtillverkar även båtdynor för extra komfort.

Vi erbjuder två olika typer av bäddmadrasser

 • Tillverkning av bäddmadrass i två tjocklekar; 3 cm och 5 cm. Respektive tjocklek har olika fördelar. Den 3 cm tjocka bäddmadrass är enkel att rulla undan medan den 5 cm tjocka bäddmadrassen ger den bästa komforten.
 • Vi måttar ut och gör en mall av sängen i papper eller i plast innan tillverkning för att uppnå bästa möjliga passform.

 

  Kontakta oss för en offert

  Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris och leveranstid så fort som möjligt

  Bifoga bild:

  Jag vill endast bli kontaktad via E-post

  ALFA Bil & Båt Sadelmakeri

  Besök oss

  Alfa Bilklädsel AB
  Sankt Göransgatan 80
  112 38 Stockholm

  Kontakt oss

  Våra öppettider

  Måndag – Torsdag: 08:00 – 17:00
  Fredag: 08:00 – 14:30
  Lördag & Söndag: Stängt
  Lunch mellan 11.00 – 11.30